WordPress website hack herstel

Is je WordPress website gehackt? Vervelend!

Als je WordPress website wordt gehackt komt dat nooit gelegen. Gelukkig is een hack vaak op te lossen.

Om een hack op te lossen kijk ik altijd eerst wat de hack heeft veroorzaakt, ik zal dan eerst dat probleem oplossen. Anders is het dweilen met de kraan open. Vervolgens verwijder ik de hack en bespreken we hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden. 

Hack herstel pakket

Hack herstel

no cure no pay
95
  • Verwijderen hack en malware
  • Snel weer online
  • Uitgebreide rapportage
  • 30 dagen garantie

Analyse

Uitzoeken wat de hack heeft veroorzaakt.

Backup

Backup maken van alle bestanden.

Oplossen

Oplossen wat de hack heeft veroorzaakt.

Hack verwijderen

Alle hack en malware bestanden verwijderen.

Wachtwoord wijzigen

Voor de zekerheid de wachtwoorden wijzigen.

Klaar

Je kan weer doen waar je goed in bent.

Vrijblijvende analyse & offerte

Reviews

UITSTEKEND
23 recensies op
Madzy Bus
Madzy Bus
2021-02-24
Al hoewel Evan nog jong is, maakt hij een ongelofelijke professionele indruk en levert hij snel en vakkundig werk af. Heel tevreden!! Zeker een aanrader!
Arman Güngör
Arman Güngör
2021-02-01
Ik heb nu al verschillende keren met Evan samengewerkt en ik moet zeggen dat het elke keer weer een vlekkeloos proces is. Evan is snel, professioneel, altijd bereikbaar en verantwoordelijk.
Ank ter Kuile
Ank ter Kuile
2021-01-12
Kortom tot nu toe geen klachten maar een tevreden klant!
Esther Bos
Esther Bos
2021-01-04
Evan heeft voor de Stichting Powder Days Foundation de website opgeknapt. Na het doorgeven van onze wensen is de website door Evan omgetoverd. Het is makkelijk en snel communiceren met Evan. Hij denkt mee bij dilemma's en komt met creatieve oplossingen. Al met al een hele prettige samenwerking!
Marleen
Marleen
2020-12-04
Het is prettig samenwerken met Evan. Hij communiceert makkelijk en snel en hij denkt echt mee over mogelijkheden, durft zich uit te spreken als hij vindt dat het op een andere manier beter is. Zo komen we altijd uit op de beste oplossing.
Peter Tijssen
Peter Tijssen
2020-12-01
Via een gemeenschappelijke relatie zijn we met elkaar in contact gekomen en werken we zeer constructief samen. Zijn rust en kalmte geeft je gelijk het vertrouwen dat het allemaal in orde komt. Evan reageert snel en accuraat. Zijn technische kennis draagt ver. We zijn nog geen uitdagingen tegengekomen waar Evan van terug schrok!
Jeroen van Ginkel
Jeroen van Ginkel
2020-11-30
Hele goede ervaringen. Evan doet het beheer van onze website en komt met goede suggesties die ook meteen opgepakt worden!
Marco S
Marco S
2020-05-05
Evan denkt mee, is heel kundig en accuraat en werkt snel. Hele mooie website die precies past bij de uitstraling van mijn bedrijf. Absolute aanrader.
Youness Boughlalah
Youness Boughlalah
2020-04-05
Alles wat ik aan evan vroeg was geen probleem. Evan regelt alles binnen een uur ik wou iets toevoegen aan mijn site voor dat ik de Laptop opstarten was hij al Klaar. Super bedankt evan. Groet Youness!