WordPress snelheid optimalisatie

Een trage website betekent minder conversie

Een snelle website is belangrijk, Google laat je tegenwoordig hoger in de zoekresultaten komen met een snelle website en bezoekers haken minder snel af.

Om een website in snelheid te verbeteren moet er maatwerk naar gekeken worden, de ene website is de andere niet. Ik maak graag een vrijblijvende analyse van de knelpunten van jouw website snelheid.

Wat voor soort bedrijven ik vaak help

Zelf een website in elkaar gezet

Zelf een thema gekocht en een website in elkaar gezet vanaf een template? Nu wordt je bedrijf groter en wil je graag een snelle website.

Niet tevreden met je huidige websitebeheerder

Je huidige websitebeheerder heeft een trage website gebouwd en weet niet zo goed wat hij ermee moet. Of is moeilijk contact mee te krijgen.

Flinke groei

Je hebt een flinke groei doorgemaakt en hebt daardoor nu een hoop meer bezoekers dan eerst. Je website wordt daardoor steeds langzamer.

Website snelheid optimalisatie

Basis website snelheid optimalisatie

95
  • Maatwerk analyse
  • Uitgebreide rapportage
  • Basis optimalisatie
  • 3 uur optimaliseren

Webhosting

Checken of de webhosting wel snel is, anders wordt jouw website nooit snel.

Plugins

Kijken of er onnodige of extreem langzame plugins zijn.

Caching

Controleren en indien nodig installeren van caching.

Compressie

Kijken of afbeeldingen compressed zijn.

Bottleneck

Algemene bottleneck analyse en rapportage.

Bespreken

Vrijbllijvend bespreken van wat er nog meer mogelijk is.

Vrijblijvende analyse & offerte

Reviews

UITSTEKEND
23 recensies op
Madzy Bus
Madzy Bus
2021-02-24
Al hoewel Evan nog jong is, maakt hij een ongelofelijke professionele indruk en levert hij snel en vakkundig werk af. Heel tevreden!! Zeker een aanrader!
Arman Güngör
Arman Güngör
2021-02-01
Ik heb nu al verschillende keren met Evan samengewerkt en ik moet zeggen dat het elke keer weer een vlekkeloos proces is. Evan is snel, professioneel, altijd bereikbaar en verantwoordelijk.
Ank ter Kuile
Ank ter Kuile
2021-01-12
Kortom tot nu toe geen klachten maar een tevreden klant!
Esther Bos
Esther Bos
2021-01-04
Evan heeft voor de Stichting Powder Days Foundation de website opgeknapt. Na het doorgeven van onze wensen is de website door Evan omgetoverd. Het is makkelijk en snel communiceren met Evan. Hij denkt mee bij dilemma's en komt met creatieve oplossingen. Al met al een hele prettige samenwerking!
Marleen
Marleen
2020-12-04
Het is prettig samenwerken met Evan. Hij communiceert makkelijk en snel en hij denkt echt mee over mogelijkheden, durft zich uit te spreken als hij vindt dat het op een andere manier beter is. Zo komen we altijd uit op de beste oplossing.
Peter Tijssen
Peter Tijssen
2020-12-01
Via een gemeenschappelijke relatie zijn we met elkaar in contact gekomen en werken we zeer constructief samen. Zijn rust en kalmte geeft je gelijk het vertrouwen dat het allemaal in orde komt. Evan reageert snel en accuraat. Zijn technische kennis draagt ver. We zijn nog geen uitdagingen tegengekomen waar Evan van terug schrok!
Jeroen van Ginkel
Jeroen van Ginkel
2020-11-30
Hele goede ervaringen. Evan doet het beheer van onze website en komt met goede suggesties die ook meteen opgepakt worden!
Marco S
Marco S
2020-05-05
Evan denkt mee, is heel kundig en accuraat en werkt snel. Hele mooie website die precies past bij de uitstraling van mijn bedrijf. Absolute aanrader.
Youness Boughlalah
Youness Boughlalah
2020-04-05
Alles wat ik aan evan vroeg was geen probleem. Evan regelt alles binnen een uur ik wou iets toevoegen aan mijn site voor dat ik de Laptop opstarten was hij al Klaar. Super bedankt evan. Groet Youness!