Waarom bouw ik websites met WordPress?

Ik bouw dus websites met WordPress. Waarom WordPress? Die vraag ga ik in dit blogartikel beantwoorden.

Wat is WordPress

WordPress is een CMS, maar niet zomaar een CMS. Het is het meestgebruikte CMS ter wereld. Zo’n 58.6% van alle websites waarbij een CMS is gebruikt, is gebouwd met WordPress. Dat is natuurlijk niet voor niets.

WordPress zorgt ervoor dat je zelf eenvoudig content aan je website kan toevoegen en bewerken. Je kan dus de teksten en foto’s veranderen zonder code te hoeven aanraken.

Voor wie is WordPress geschikt?

WordPress is eigenlijk geschikt voor alle websites. Ook grote bedrijven gebruiken WordPress. Zoals:

Voordelen van WordPress

Het grootste voordeel van WordPress is dat je zelf je content kan bewerken. Je kan zonder problemen hier en daar de tekst en/of foto’s aanpassen. Ook is het (afhankelijk van het type website) ook mogelijk om zelf bijvoorbeeld blog artikelen of portfolio items toe te voegen.

Je zal dus nooit meer hoeven te betalen of te wachten als je je tekst van je website wilt aanpassen.

Is WordPress veilig?

Omdat WordPress zoveel wordt gebruikt, is het een geliefd doel van kwaadwillende hackers. Je hebt daar vast wel eens van gehoord. Echter door gebruik te maken van good security practices zorg ik ervoor dat jouw website vrijwel niet gehackt kan worden. Ook zorg ik ervoor dat er een back-up klaar staat, mocht je website dan toch onverhoopt gehackt worden dan kan hij tenminste makkelijk worden hersteld!

Mijn uitgangspunt is altijd om de klant volledig te ontzorgen op website veiligheid gebied zodat jij je tijd aan andere zaken kan besteden.

Nieuwe WordPress website

Heb je interesse om een WordPress website te laten bouwen? Kijk dan eens op “Nieuwe WordPress website“.

Lees meer