Waarom Google Mijn Bedrijf belangrijk is

Veel ondernemers hebben Google Mijn Bedrijf niet goed ingeregeld en lopen daardoor kansen mis.

Wat is Google Mijn bedrijf?

Google Mijn Bedrijf is het bovenstaande vlak wat je in Google ziet als je op een bedrijfsnaam googelt. Het biedt de mogelijkheid om openingstijden, contactinformatie, reviews en meer overzichtelijk weer te geven.

Waarom is Google Mijn Bedrijf belangrijk?

Google Mijn Bedrijf is belangrijk voor een hoop redenen. Om te beginnen val je meer op in Google. Want hoe meer ruimte je inneemt, hoe meer je opvalt. Maar Google Mijn Bedrijf zorgt er ook voor dat je zichtbaar wordt in Google Maps en dat is iets waar sommige bedrijven veel baat bij kunnen hebben. Als je bijvoorbeeld een restaurant hebt kan je dankzij Google Mijn Bedrijf vindbaar worden als mensen zoeken op restaurants in de buurt. Mensen kunnen natuurlijk ook in een opslag je openingstijden, adres en contactinformatie zien. Hierdoor hoeven ze deze niet helemaal op je website op te zoeken.

Voordelen op een rijtje:

  • Snel inzien van je openingstijden, contactinformatie, adres en meer
  • Meer opvallen in Google
  • Zichtbaar worden in Google Maps

Hoe krijg je Google Mijn Bedrijf?

Om een Google Mijn Bedrijf vermelding te krijgen moet je via https://www.google.com/business/ inloggen en vervolgens alle stappen doorlopen. Vaak moet je nog via de post een verificatie doen om te bewijzen dat je wel echt de locatie bezit die je opgeeft.

Contact

Wil je dat ik je Google Mijn Bedrijf instellingen eens doorloop of dat ik Google Mijn Bedrijf voor je inregel? Neem dan vrijblijvend contact op.

Lees meer