Reviews

Reviews

UITSTEKEND
34 recensies op
Dennis van Asselt
Dennis van Asselt
2023-01-07
Professioneel, soepel en communicatief sterk; werken met Evan is werkelijk waar een feestje. Hij verstaat z'n vak, heeft voor alles een oplossing, is zeer behulpzaam en werkt snel. Ik raad hem aan bij iedereen die een nieuwe website nodig heeft.
Yolanda Heeren
Yolanda Heeren
2022-12-30
Wij kunnen Evan van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een no-nonsense bureau voor het bouwen van je nieuwe website. Binnen een kort tijdsbestek hebben we in een intensief traject met met elkaar, voor een scherp budget, onze nieuwe website volledig opnieuw opgebouwd. Goed werk Evan! Wij zijn superblij met de nieuwe website!
marian zurhaar
marian zurhaar
2022-06-16
Behorende tot de categorie ouderen ( 1949 ) ben ik eerlijk gezegd een halve digibeet...Ik kwam met een redelijke chaos binnen, maar binnen korte tijd, sneller dan het licht, kwamen we in kalm en rustig vaar- water, met een, ik kan wel zeggen, een heavy onderwerp... In de eerste plaats bewonder ik zijn geduld met mij maar ook zijn psychologisch inzicht! Evan is goed bereikbaar snel en denkt goed mee, waardoor ik nu een zeer passende website heb. Ik zou zeggen: Voor jong en oud kies Evan roep ik loud!
Adriaan D
Adriaan D
2022-05-25
Evan heeft ons fantastisch geholpen met de website van onze Stichting. Hij is snel, praktisch, vriendelijk en doet goede voorstellen om tot de beste oplossing te komen. Ik beveel hem van harte aan!
Niels Blonk
Niels Blonk
2022-04-20
Beste en snelste service die er is, altijd bereikbaar en altijd vriendelijk.
Justin Meuleman
Justin Meuleman
2022-03-07
Ik was opzoek naar iemand die mijn huidige website kan nabouwen in Wordpress voor een bepaalde functie, Evan was zo eerlijk om mij te vertellen dat ik daarvoor niet die kost moet doen, maar dat hij dat veel goedkoper met de huidige website platform kan oplossen. Nadien heb ik hem al vaak gebeld voor kleine oplossingen en aanpassingen en hij is altijd snel, hij kan in de avond of in het weekend! Kortom de beste IT partner die ik heb leren kennen de laatste jaren.
Bas van der Graaf
Bas van der Graaf
2022-02-09
Evan heeft voor mij een mooie advertentie gemaakt. Betaalbare prijzen en denkt goed met je mee. Zeker een aanrader!
Jaimie Grieving
Jaimie Grieving
2022-01-14
Ontzettend fijne samenwerking! Evan is rustig en duidelijk over de mogelijkheden, heeft ook een advies wat wel of niet verstandig is bij het bouwen van een website. Ontzettend tevreden!
Marc De jong
Marc De jong
2021-10-06
Evan's approach is very professional and personal. He has great expertise and will create a excellent website. Communication is very clear and quick. I'm very happy so far! I would definitely recommend.

Zie meer reviews

Reviews