Reviews

Reviews

UITSTEKEND
23 recensies op
Madzy Bus
Madzy Bus
2021-02-24
Al hoewel Evan nog jong is, maakt hij een ongelofelijke professionele indruk en levert hij snel en vakkundig werk af. Heel tevreden!! Zeker een aanrader!
Lees verder
Arman Güngör
Arman Güngör
2021-02-01
Ik heb nu al verschillende keren met Evan samengewerkt en ik moet zeggen dat het elke keer weer een vlekkeloos proces is. Evan is snel, professioneel, altijd bereikbaar en verantwoordelijk.
Lees verder
Ank ter Kuile
Ank ter Kuile
2021-01-12
Kortom tot nu toe geen klachten maar een tevreden klant!
Lees verder
Esther Bos
Esther Bos
2021-01-04
Evan heeft voor de Stichting Powder Days Foundation de website opgeknapt. Na het doorgeven van onze wensen is de website door Evan omgetoverd. Het is makkelijk en snel communiceren met Evan. Hij denkt mee bij dilemma's en komt met creatieve oplossingen. Al met al een hele prettige samenwerking!
Lees verder
Marleen
Marleen
2020-12-04
Het is prettig samenwerken met Evan. Hij communiceert makkelijk en snel en hij denkt echt mee over mogelijkheden, durft zich uit te spreken als hij vindt dat het op een andere manier beter is. Zo komen we altijd uit op de beste oplossing.
Lees verder
Peter Tijssen
Peter Tijssen
2020-12-01
Via een gemeenschappelijke relatie zijn we met elkaar in contact gekomen en werken we zeer constructief samen. Zijn rust en kalmte geeft je gelijk het vertrouwen dat het allemaal in orde komt. Evan reageert snel en accuraat. Zijn technische kennis draagt ver. We zijn nog geen uitdagingen tegengekomen waar Evan van terug schrok!
Lees verder
Jeroen van Ginkel
Jeroen van Ginkel
2020-11-30
Hele goede ervaringen. Evan doet het beheer van onze website en komt met goede suggesties die ook meteen opgepakt worden!
Lees verder
Marco S
Marco S
2020-05-05
Evan denkt mee, is heel kundig en accuraat en werkt snel. Hele mooie website die precies past bij de uitstraling van mijn bedrijf. Absolute aanrader.
Lees verder
Youness Boughlalah
Youness Boughlalah
2020-04-05
Alles wat ik aan evan vroeg was geen probleem. Evan regelt alles binnen een uur ik wou iets toevoegen aan mijn site voor dat ik de Laptop opstarten was hij al Klaar. Super bedankt evan. Groet Youness!
Lees verder

Zie meer reviews

Reviews