Over mij

Over mij

Evan Handgraaf uit Utrecht

Op mijn 8e schroefde ik al een laptop uit elkaar omdat ik benieuwd was hoe die precies in elkaar zat. Toen ik 13 was ben ik begonnen met het bouwen van websites. Ik begon met het bouwen van websites in HTML/CSS, gewoon voor de lol. Ik ben er pas echt ingerold toen iemand mij benaderde die over mijn hobby had gehoord, die een website wilde. Sindsdien krijg ik steeds nieuwe klanten, doordat klanten hun ervaringen doorvertellen. Al snel stapte ik over van HTML/CSS naar WordPress; het is belangrijk dat klanten zelf teksten en foto’s op hun website kunnen veranderen.

Ik ben op 1 Januari 2019 officieel gestart met mijn eigen eenmanszaak/bedrijf E. Handgraaf IT.

Vrije tijd

In de zomer doe ik niks liever dan varen. Samen met een paar vrienden genieten van de zon, gezellig kletsen met een drankje erbij. Einde middag terwijl het nog warm is terugfietsen. In de avond nog een website bouwen. Ja, dat is een top dag!

Partners

Alles onder 1 dak

Evan Handgraaf

Web expert

Jef van Bentem

Grafisch vormgever

Matthijs Heslinga

Grafisch vormgever

Het blijft niet meer bij het bouwen van websites, ik probeer klanten een alles onder 1 dak oplossing aan te bieden, wel zo makkelijk. Zelf ben ik natuurlijk niet in alles goed maar om dat op te lossen werk ik vaak en graag samen met partners.